SmartScope® ZIP

Optisk mätmaskin med multisensorteknik som ger maximal flexibilitet för alla eventuella framtida tillämpningar.

Optiken utgör grunden för alla våra mätmaskiner. Alltid utrustad med kamera och zoomoptik som senare kan kompletteras med t.ex. skannande probe, laser eller rundbord.

Flexibiliteten i ett visionmätsystem med multisensorteknik  innebär att man kan investera i dagens behov och samtidigt ha flera framtida expansionsmöjligheter.

Snabb, snabbare, ZIP!

SmartScope® ZIP´s välbeprövade och genom åren förbättrade design ger en snabb och kompakt mätmaskin med bibehållen noggrannhet.

Komplettera din beröringsfria mätning med probe för att komma åt där optiken inte ser. 

SmartScope® ZIP

SmartScope® ZIP finns i flera olika storlekar med mätområde från 250 x 150 x 200 mm upp till 800 x 820 x 200 mm. Den minsta varianten är avsedd att stå på ett bord eller maskinstativ. Varje variant av mätmaskin kan sedan ofta förlängas i en axel, för att passa kundens behov bättre, utan att öka sina yttermått.

Tillbehör

Ibland kan tillbehören till maskinen vara nog så viktiga för att maskinen ska prestera bra och ge användaren en bra upplevelse.  

Viktigt att tänka på vid en investering är t.ex. fixtureringslösning, maskinstativ och arbetsplatsergonomi.

Sensorer

OGP`s optiska multisensormaskiner kan konfigureras på oändligt många sätt med olika sensorer för att passa kundens mätbehov bäst.

ZONE3®

CAD-baserad programvara för multisensormaskiner. Automatisk programmering från CAD eller på traditionellt sätt med "click and learn". Utvärdering mot CAD, grafiska rapporter samt GPS Form & Läge enligt ISO-standarder. 

Programmeringen blir i hög grad automatiserad med automatisk distribution av mätpunker på varje egenskap och igenkänning av likadana egenskaper i modellen. Programmerar du mätning av ett hål och har 1499 likadana hål till i modellen så hittas dessa automatiskt och läggs till i mätprogrammet.

Gränssnittet är enkelt och intuitivt och oavsett vilken sensor du vill programmera är upplevelsen densamma. 

Kontakta oss för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.