ZONE3

ZONE3 är en 3D-CAD baserad programvara för optiska mätmaskiner med multisensorteknik. Programmering från CAD eller på traditionellt sätt. Automatisk programmering, grafiska rapporter och GPS Form och läge. Automatiserad punktdistribution och identifiering av liknande egenskaper och optimerar mätprogram.

Här kan du programmera offline från din CAD-modell och göra ditt mätprogram i förväg innan detaljen är tillverkad. Du kan också ändra i befintliga program offline och slipper ta upp maskintid. Låt mätmaskinen göra det den är bäst på. Att mäta!

Programmeringen blir i hög grad automatiserad med automatisk distribution av mätpunker på varje egenskap och igenkänning av likadana egnskaper i modellen. Programmerar du mätning av ett hål och har 1499 likadana hål till i modellen så kan dessa hittas automatiskt och läggas till i mätprogrammet på nolltid.

Alltid en version som passar er

Zone3 Express: Instegsversionen av Zone3 ger er möjlighet att programmera automatiskt från 2D-CAD och utvärdera form-och lägestoleranser enligt gällande standarder. 

Zone3 Prime: Med Zone3 Prime kan ni dra nytta av era 3D-CAD modeller och använda dem för att snabba upp er programmering och mätning. Det finns även fler smarta mätverktyg och logik inbyggt. Det finns även möjlighet att designa egna rapporter och mallar. 

Zone3 Pro: I Zone3 Pro får ni tillgång till alla optioner som finns utvecklat för programvaran. Optimering av programmen, Task lists, FDA-support, PMI-support, LaunchPad operatörslayout, konvertering av MeasureMind3D program samt kugg- och gängmätning. Möjlighet finns också att kunna läsa in CAD-format direkt från NX/Unigraphics, Creo/ProE, Catia, SolidWorks eller Inventor.

Zone3 Offline: Med offlineprogrammeringen frigör ni tid för maskinen att göra det den ska. Mäta! Ni kan programmera direkt från er CAD-modell innan ni har en detalj framkörd. 

Kontakta oss för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.