OGP Scandinavia - Optisk Mätning
OM OSS

OGP – Leverantör av multisensorteknik

OGP Scandinavia AB bildades den 1 januari 1999 som ett systerföretag till Agenzia Mätteknik AB för att överta ansvaret för försäljning och service av Optical Gaging Products (OGP) optiska mätmaskiner i Scandinavien. Sedan dess har man utvecklat verksamheten och tagit in ytterligare leverantörer med fokus på optisk mätning med multisensorteknik.

Från huvudkontor i Eskilstuna och säljkontor i Skövde levererar vi produkter och tjänster inom mätteknik till kunder i Norden och Baltikum. Mätutrustning med fokus på beröringsfri mätning från välkända och ledande leverantörer. Med snabb, personlig och professionell service skapar vi förutsättningar för kundens utveckling.

År 2007 förvärvades OGP Scandinavia AB av Promet Precision AB som levererar mätutrustning så som handmätdon, ytjämnhetsmätare & rundhetsmätare etc. Huvudsakligen till tillverkningsindustrin i Sverige men också i Norden och Baltikum. Detta resulterar i att vi kan erbjuda ett komplett produktsortiment. OGP & Promet har sitt säte i Eskilstuna och sitter i samma lokaler och har ett nära samarbete.

Vår vision
Bidra till tillverkningsindustrins utveckling inom mätteknik
Kvalitet
Certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2015
Värdeord
Snabb – Personlig - Professionell