OM OSS

OGP – Leverantör av multisensorteknik

OGP Scandinavia AB bildades den 1 januari 1999 som ett systerföretag till Agenzia Mätteknik AB för att överta ansvaret för försäljning och service av Optical Gaging Products (OGP) optiska mätmaskiner i Scandinavien. Sedan dess har man utvecklat verksamheten och tagit in ytterligare leverantörer med fokus på optisk mätning med multisensorteknik.

Fokus inom mätteknik

Från huvudkontor i Eskilstuna och säljkontor i Skövde levererar vi produkter och tjänster inom mätteknik till kunder i Norden och Baltikum. Mätutrustning med fokus på beröringsfri mätning från välkända och ledande leverantörer. Med snabb, personlig och professionell service skapar vi förutsättningar för kundens utveckling.

OGP Scandinavia AB & Promet Precision AB

År 2007 förvärvades OGP Scandinavia AB av Promet Precision AB som levererar mätutrustning så som handmätdon, ytjämnhetsmätare & rundhetsmätare med mycket mer. Huvudsakligen till tillverkningsindustrin i Sverige men också i Norden och Baltikum. Detta resulterar i att vi kan erbjuda ett komplett produktsortiment. OGP & Promet har sitt säte i Eskilstuna och sitter i samma lokaler och har ett nära samarbete.

Vår vision
Bidra till tillverkningsindustrins utveckling inom mätteknik
Kvalitet
Certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2015
Värdeord
Snabb – Personlig - Professionell