SmartScope® VANTAGE

Inga kompromisser! OGP`s flaggskepp i SmartScope-serien är VANTAGE. 

SmartScope® VANTAGE används av tillverkare som kräver högsta standard när det gäller noggrannhet, repeterbarhet och hastighet. Dess robusta konstruktion i granit ger den inbyggd stabilitet och noggrannhet.

SmartScope® VANTAGE har telecentrisk zoomoptik med unik prestanda. Visionmätsystem med beröringsfri mätning kan förutom med optiken utföras med många olika laseralternativ. I kombination med ett flertal olika avkännande sensorer och mätprobar kan komplett uppmätning göras mycket snabbt,  noggrannt och flexibelt  i ett enda steg.

Möjligheternas maskin.

SmartScope® VANTAGE är den mätmaskin i OGP´s katalog som kan utrustas med flest optioner.

Unikt för just SmartScope® VANTAGE är möjligheten att använda Renishaw´s vridbara probehuvud PH10 till sin scannande eller brytande probe. SmartScope® VANTAGE kan också förses med en eller två rotationsenheter vilket gör den till en 5-axlig mätmaskin.  

Dessa optioner tillsammans gör att detaljer kan mätas från 3D CAD-modell med vilken sensor som helst. 

Alltid en storlek som passar er.

SmartScope® VANTAGE finns storlekar med mätområde från 250 x 150 x 200 mm upp till 790 x 815 x 400 mm. De två minsta varianterna är kompakta mätmaskiner avsedda att stå på ett bord eller maskinstativ. Varje variant av mätmaskin kan sedan ofta förlängas i en axel, för att passa kundens behov bättre, utan att öka sina yttermått.

Tillbehör

Ibland kan tillbehören till maskinen vara nog så viktiga för att maskinen ska prestera bra och ge användaren en bra upplevelse.  

Viktigt att tänka på vid en investering är t.ex. fixtureringslösning, maskinstativ och arbetsplatsergonomi.

Sensorer

OGP`s optiska multisensormaskiner kan konfigureras på oändligt många sätt med olika sensorer för att passa kundens mätbehov bäst.

ZONE3®

CAD-baserad programvara för multisensormaskiner. Automatisk programmering från CAD eller på traditionellt sätt med "click and learn". Utvärdering mot CAD, grafiska rapporter samt GPS Form & Läge enligt ISO-standarder. 

Programmeringen blir i hög grad automatiserad med automatisk distribution av mätpunker på varje egenskap och igenkänning av likadana egenskaper i modellen. Programmerar du mätning av ett hål och har 1499 likadana hål till i modellen så hittas dessa automatiskt och läggs till i mätprogrammet.

Gränssnittet är enkelt och intuitivt och oavsett vilken sensor du vill programmera är upplevelsen densamma. 

Kontakta oss för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.