SmartScope® SP

SmartScope® SP är en kombination alla OGP´s olika modeller för att få fram en kostnadseffektiv optisk mätmaskin speciellt framtagen för snabba optiska mätningar med stort bildfält, noggrann mätning med scannande probe och lasermätning med stort arbetsavstånd för större detaljer. 

Visionmätsystem med multisensorteknik som ger maximal flexibilitet för alla eventuella framtida tillämpningar vilket innebär att man kan investera i dagens behov och samtidigt ha flera framtida expansionsmöjligheter.

Beröringsfri mätning kan förutom med optiken utföras med många olika laseralternativ.  I kombination med ett flertal olika avkännande sensorer och mätprobar kan komplett uppmätning göras mycket snabbt,  noggrannt och flexibelt  i ett enda steg.

Scanning & Laser

SmartScope® SP levereras alltid förberedd för anslutning av Renishaws SP25 Scanning probe och OGP´s TeleStar+ TTL Laser.  Detta förenklar om behovet av en extra sensor uppkommer i framtiden.  SmartScope® SP har också en nyutvecklad luftlagrad Z-axel med dubbla motorer och skalor för bättre noggrannhet. 

Tillbehör

Ibland kan tillbehören till maskinen vara nog så viktiga för att maskinen ska prestera bra och ge användaren en bra upplevelse.  

Viktigt att tänka på vid en investering är t.ex. fixtureringslösning, maskinstativ och arbetsplatsergonomi.

Sensorer

OGP`s optiska multisensormaskiner kan konfigureras på oändligt många sätt med olika sensorer för att passa kundens mätbehov bäst.

ZONE3®

CAD-baserad programvara för multisensormaskiner. Automatisk programmering från CAD eller på traditionellt sätt med "click and learn". Utvärdering mot CAD, grafiska rapporter samt GPS Form & Läge enligt ISO-standarder. 

Programmeringen blir i hög grad automatiserad med automatisk distribution av mätpunker på varje egenskap och igenkänning av likadana egenskaper i modellen. Programmerar du mätning av ett hål och har 1499 likadana hål till i modellen så hittas dessa automatiskt och läggs till i mätprogrammet.

Gränssnittet är enkelt och intuitivt och oavsett vilken sensor du vill programmera är upplevelsen densamma. 

Kontakta oss för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.