SmartScope® E7

Optisk mätmaskin byggd på samma stabila bas som vår storsäljare SmartScope ZIP250. Det fasta objektivet IntelliCentric™ med digital zoom är utvecklat för att ge en högupplöst bild anpassad för optisk mätning.

SmartRing™-belysning är standard och utökar flexibiliteten för att få rätt belysning på detaljen.  Med tillbehör som Renishaws välbeprövade TP-200 mätspetsar blir SmartScope E7 ett snabbt, exakt och flexibelt 3D multisensor mätsystem. 

Videomätmaskin med multisensorteknik som ger maximal flexibilitet för alla eventuella framtida tillämpningar. Flexibiliteten innebär att man kan investera i dagens behov och samtidigt ha flera framtida expansionsmöjligheter. 

 

Blixtsnabb mätning

Vid videomätning fångas mätpunkter beröringsfritt på mätobjektet. Med hjälp av en högupplöst digitalkamera och flera ljuskällor så som koaxial LED-överbelysning, LED-bakgrundsbelysning och Smart ringbelysning med programerabara sektioner så kan de mest komplexa mätningarna utföras blixtsnabbt och noggrant. 

En stor fördel är möjligheten att växla mellan de olika sensorerna i samma mätmaskin och mätprogram, komplett uppmätning i en maskin i stället för två.

Tillbehör

Ibland kan tillbehören till maskinen vara nog så viktiga för att maskinen ska prestera bra och ge användaren en bra upplevelse.

Viktigt att tänka på vid en investering är t.ex. fixtureringslösning, maskinstativ och arbetsplatsergonomi.

Measure-X®

Measure-X är enkel mjukvara att lära sig och använda. Mät och se resultat direkt i videovisningsfönstret i realtid. Programverktygslådan är logiskt utformad med stora lätt identifierbara ikoner för direkt åtkomst till mät-, konstruktions- och analysfunktioner. 

Measure-X har t funktioner för att möjliggöra en rad olika användningsområden från snabba mätningar till komplex GD&T-analys

Kontakta oss för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.