Koordinatmätmaskin QVI® FlexPoint™

QVI® FlexPoint™ är OGP´s CMM koordinatmätmaskin och har en robust design med noggrant utvalda material, stabila komponenter, luftlager på alla axlar och aktiv temperaturkompensering. Perfekt för topprestanda på fabrikssgolvet.

Patenterade designfunktioner ger en större mätvolym trots ett kompakt yttermått och garanterar snabb rörelse, termisk stabilitet och vibrationsisolering.

Möjligheterna är många med flera olika sensorer och vridbart Renishaw PH10 probehuvud för att komma åt att mäta hela detaljen. 

VersaFlex™

Upp till tre sensorer i VersaFlex™ vilket resulterar i att man slipper onödig tid för växling mellan sensorerna.

  • Optik
  • Laser
  • Probe
Mätmaskin för dina behov

Med mätvolym från X:700mm Y:700mm Z600mm till X:1200mm Y:3000mm Z:1000mm. 

Sensorer

OGP`s optiska multisensormaskiner kan konfigureras på oändligt många sätt med olika sensorer för att passa kundens mätbehov bäst.

ZONE3®

CAD-baserad programvara för multisensormaskiner. Programmering från CAD eller på traditionellt sätt. Automatisk programmering. Utvärdering relativt CAD. Grafiska rapporter samt GPS Form & Läge. 

Programmeringen blir i hög grad automatiserad med automatisk distribution av mätpunker på varje egenskap och igenkänning av likadana egnskaper i modellen. Programmerar du mätning av ett hål och har 1499 likadana hål till i modellen så kan dessa hittas automatiskt och läggas till i mätprogrammet på nolltid.

Kontakta oss för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.