Kotem

KOTEM

Optimera geometrisk dimensionering och toleranser genom hela er verksamhet. Kotems mål är att underlätta och förbättra produkttoleranser hela vägen från design till tillverkning. Genom att jobba med Model Based Enterprises (MBE) tar de vara på fördelarna med Model Based Definitions (MBD). Deras områden idag är EVOLVE Design, EVOLVE Manufacturing, EVOLVE SmartProfile och EVOLVE SPC. Kombinera dessa olika områden med dess programvara, kontroller, specifikationer, kvalitetskrav och data/statistik för att förbättra verksamheten.

Återförsäljare Kotem

På OGP är vi stolta över vårt samarbete med Kotem. Framförallt är de kända för deras prisbelönta mjukvaror inom toleransmätning, vilket vi genom detta samarbete kan erbjuda våra kunder. Tillsammans med en programvara till för CAM/CAD, i kombination med statistik och data från deras SPC program, kan du få en översikt över sina detaljer. Dessutom kan du följa upp resultatet för att kunna göra bättre beslut inom företaget och därmed även få mer kontroll över sin produktion.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.

Kotem