Support för mätutrustning

Hos oss på OGP Scandinavia förstår vi vikten av en snabb och pålitlig support för er mätutrustning. Därför finns vi alltid tillgängliga för att bistå er med den hjälp ni behöver. Dessutom är vi stolta över att ofta få höra från våra kunder att vi erbjuder support av högsta kvalitet. Genom att arbeta med välutbildade experter inom området, kan vi alltid erbjuda den bästa möjliga supporten. På så sätt kan ni känna er trygga med att era problem hamnar i rätt händer.

Oavsett om ni står inför problem med er mätutrustning eller har en vanlig fråga, så finns vi här för att hjälpa till. Dessutom är vi är alltid bara ett samtal eller mejl bort. Så, om ni någonsin behöver vår hjälp eller har några bekymmer, tveka inte att kontakta oss.

ogp-support

Fjärrstyrning

Genom att använda fjärrstyrning med hjälp av programvaran TeamViewer kan vi erbjuda er support för er mätutrustning direkt. Med hjälp av detta praktiska verktyg kan vi att hjälpa er genom att ansluta till er dator eller instrument på distans, förutsatt att ni har en aktiv internetuppkoppling. Utöver detta möjliggör användningen av TeamViewer att vi effektivt och snabbt kan lösa era supportärenden.

Genom att använda fjärrstyrning med TeamViewer kan vi koppla upp oss till er enhet och hjälpa er att lösa eventuella problem. Dessutom har ni full insyn i hela processen och kan se exakt vilka åtgärder vi utför och hur vi assisterar er. Till skillnad från att vänta på en tekniker som fysiskt måste vara på plats kan ni med fjärrstyrning få den hjälp ni behöver omedelbart. Genom att klicka på länken nedan, kan du ladda enkelt ner Teamviewer.

Licensförnyelse

Om er licens håller på att löpa ut eller redan har gjort det, är vi här för att hjälpa er. För att säkerställa att ni kan fortsätta använda vår programvara utan avbrott, följ gärna länken nedan. Skulle ni behöver ytterligare support eller har några frågor under processen, finns vi tillgängliga för att assistera er.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med oss?

Med över 20 års erfarenhet inom mätteknik kan vi hjälpa er med frågor och funderingar. Tveka inte att kontakta oss idag