Fixturering

Fixturering för säker och effektiv fastsättning av arbetsstycken. Att hålla fast det man vill mäta på ett bra, enkelt och snabbt sätt är viktigt i all mätning. 

QuickLoadCorner från välrenommerade Renishaw gör det möjligt att enkelt bygga specialfixturer med standarddelar. Basplattan i transparent plast har M4- eller M6-gängor och kan fås i olika varianter.

Magneterna i basplattan gör att fixturen alltid hamnar och sitter kvar på samma plats i QLC. Bra för produktionsmätning. Passar även andra fabrikat av optiska- och koordinatmätmaskiner. 

Silikonmatta

Halvtransparent silikonmatta för fasthållning av detaljer.

Silikonmattans "klistriga" egenskaper gör den perfekt att hålla fast detaljer på ett mätbord. Transparensen gör den lämplig för optiska mätmaskiner men funkar utmärkt även för andra typer av mätutrustning.

Det går göra märken på den med en penna för att kunna positionera din detalj rätt om du ska mäta mer än en detalj. Lätt att skölja av med tvål och vatten när den blivit smutsig.

Specialfixturer

Anpassade fixturer för er produktionsmätning.

Vi kan ta fram anpassade fixturer och speciallösningar för er mätning. Enkla hörnlinjaler till er maskinmodell, flerkavitetsfixturer för produktionsmätning,  motoriserade riggar med rundbord och automationslösningar för produktionsmätning 24/7.

Kontakta oss för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.