Vicivision

VICIVISION

Vår partner Vicivision tillverkar optiska axelscanner för mätning på svarvade/slipade detaljer. Deras mätteknik används inom tillverkningsindustrin men kan också ha andra appliceringsområden så som medicinska tillämpningar. De arbetar också med att leverera egen mjukvara till deras maskiner och har över 40 tekniska center i världen.

Återförsäljare Vicivision

Genom att använda sig av visionmätning kan ni beröringsfritt mäta en detalj väldigt noggrant och snabbt. Eftersom vi på OGP vill säkerställa funktion, kontroll och kvalité, är vi stolta över att vara exklusive återförsäljare av Vicivision och deras produktsortiment. Dessutom kan visionmätning i många fall ersätta traditionella mätmetoder så som mikrometrar, skjutmått, profilprojektorer och rundhetsmätare osv. Genom en blixtsnabb mätning och återkoppling direkt på skärmen, möjligheter till att skriva ut eller spara mätprotokoll, så kan ni spara tid vid uppmätning och omställning.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.