Renishaw

RENISHAW

Renishaw är ett globalt företag för mätteknik med hög precision. Med fler än 79 kontor i 37 länder och över 5 000 anställda i hela världen är Renishaw en världskänd aktör inom området mätteknik. Dessutom skapar de högkvalitativa lösningar och system, med en snygg design. Genom deras additiva mätningar, kan de även konstruera och producera industriella maskiner från metallpulver. Därför erbjuder vi på OGP dessa högkvalitativa produkter, så att våra kunder kan få uppleva mätningar i högklass!

Återförsäljare Renishaw

På OGP är vi stolta återförsäljare som gör att vi kan erbjuda probemätning i toppklass till våra kunder. Dessutom tillhandahåller även fixturlösningar, så att du kan utföra exakta mätningar.  Genom deras globala produktserie, och över 5000 anställda, erhåller de den kompetensen du behöver för en oöverträffad precision och kontroll!

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.

Renishaw