OGP

OGP

OGP är en världsledande tillverkare av mätinstrument med hög precision för industriell kvalitetskontroll. Därför kan vi hjälpa tillverkare att säkerställa att gods är uppmätt inom korrekt intervall. Dessutom är vi världens största visionmätteknikföretag, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet och nogrannhet. Genom 75 års erfarenhet har vi hjälp kunder runt om i världen, och skapat banbrytande teknologi. Låt oss säkerställa din kvalité!

Återförsäljare OGP

Vi har under mer än 75 år bidragit till den tekniska utveckling inom metrologi. Därför har vi skapat ett välkänt varumärke världen över, som leverantör av kontaktlös och multisensormätning. I vårat egna produktsortiment kan du hitta produkter för mätning med optisk multisensorteknik, mjukvara för mätning och tillbehör som ytterligare kompletterar precisionen och hastigheten samt möjliggör framtida komplettering av sensorer och tillbehör.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.

OGP