itpstyli

ITPSTYLI

Itpstyli är ett systerföretag till Renishaw med fokus på tillverkning av mätspetsar till mätmaskiner av högsta kvalité. Med en lång erfarenhet inom branschen, har de utvecklat ett brett sortiment med bland annat raka mätspetsar, cylindermätspetsar, förlängningar, hållare adaptrar. Dessutom erbjuder dem även kundanpassade lösningar för era behov. Med Itpstylis över 6000 artiklar, kan vi erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter till en låg kostnad.

Återförsäljare Itpstyli

På OGP är vi stolta över vårt samarbete med ITPstyli, som tillåter oss att tillhandahålla produkter från Nordamerika. Sedan 1994 har de erbjudit högkvalitativa produkter, som mätspetsar och fixturer till mätmaskiner. Dessutom erbjuder de även möjligheten att specialtillverka mätspetsar, så att de passar din verksamhet. Därför kan våra kunder vara trygga med att erhålla högkvalitativa produkter, anpassade till deras verksamhet.

Genom att erbjuda deras breda sortiment får våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass till våra kunder. Dessutom är vi dedikerade till att ge dig överlägsen kvalitet och prestanda. Därför tycker vi att du ska utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna som vi erbjuder.

itpstyli