ASH VISION

Ash Vision videomikroskop har hjälpt över 12 000 tillverkare jorden runt att upptäcka defekter på produkter. Deras nyckelord är snabbare, bättre, lättare och effektivare avsyning med hög precision. Dessutom vill de hjälpa dig att kunna förebygga fel, genom kontroll i de högupplösta videomikroskopen även kallat digitalt mikroskop. Tillsammans med utrustningen kan du med en mycket hög förstoring, skapa en högupplöst bild direkt på skärmen utan någon fördröjning. Hos oss får du ta del av deras världsledande inspektionsteknologilösningar, så att du kan skydda din kvalitet, minimera risker och utveckla din kapacitet.

Återförsäljare av Ash Vision

På QGP är vi stolta återförsäljare av Ash Vision, vilket innebär att vi kan erbjuda videomikroskop och digitala mikroskop till våra kunder. Dessa mikroskop kan upptäcka väldigt små detaljer där kvalitén, vilket är viktigt för produkter måste vara mycket noggrann. Därför används produkten i flera olika inriktningar, som i medicinska tillämpningar, industrier, elektronik och för att skapa detaljer inom tillverkningsindustrin.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge dig överlägsen kvalitet och prestanda. Ge dig själv möjligheten att utforska en värld av pålitliga mätinstrument och upptäck de spännande möjligheterna med våra produkter.

Ash Vision