OGP Scandinavia - Optisk Mätning
StarLite

Halvautomatisk mätmaskin med kraftfull programvara. 

I en Starlite kan man enkelt utföra noggranna beröringsfria mätningar. Maskinen är perfekt för dimensionskontroll av små detaljer, som har snäva toleranser och som tillverkas i relativt små seriestorlekar. Perfekt för ersättning av profilprojektor. 

Mätning i en Starlite-maskin är enkel och skulle kunna kallas för halvautomatisk. Dvs. operatören skruvar in detaljen i bilden och visar maskinen vad som skall mätas. Själva mätpunkterna tar maskinen själv.

Nästa gång samma detalj skall mätas så är programmet sparat och mätningen sker automatiskt så när som på förflyttningen av detaljen.

Optisk mätning

Starlite är en perfekt ersättare av profilprojektorer och erbjuder då både snabbare, säkrare och noggrannare mätning. Även höjdmått kan mätas med hög noggrannhet. StarLite finns i flera olika storlekar:  

  • StarLite 150 -  150 x 75 x 125mm 
  • StarLite 250 -  300 x 150 x 150mm
  • StarLite 300 -  300 x 300 x 150mm
Measure-X®

Efter några få steg kan du låta MeasureX® göra jobbet med programmeringen och få en komplett uppmätning genererad på några sekunder. Du sätter sen ut de mått du önskar och presenterar dem i modellen.

MeasureX har också möjlighet att visa din dxf och ditt toleransband i kamerabilden likt en profilprojektor. Ett bra komplement för dig som vill mäta noggrannare än en profilprojektor men ändå ha möjligheten att se själv hur detaljen ser ut jämfört med din dxf.

Kontakta oss för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.